Emma Svensk

2012-02-28
18:56:13

Jobbig dag!
Dag var nog den icke roligaste dagen på länge.. Kliver upp kl 7 för att göra min iordning för skolan. kl åtta går jag till bussen ÄVEN fast jag har sov morgon till halv 12. Men måsta ta denna buss för att mammas bil var då på lagning. Iallafall så kommer jag till skolan runt tjugo i tio och får då reda på att tema lektionen är inställd. SKIT KUL! Den enda lektionen jag skulle ha idag var inställd. Great! Hade fan bara kunnat legat hemma o sovit istället. Men nejnej. Sen fick jag även sitta på skolan i två timmar och vänta på en Elias. Men som tur så fick jag Magdalena och Matilda som sällskap i en timme! :)
Efter att jag suttit där i en timme själv så drog jag och Elias ner på stan o gjorde typ ingenting.  Sen skulle han gå och då satt jag själv en stund och vänta på mamma. Men som tur då så stötte jag på Joakim och hans kompis som satt och prata med mig tills mamma kom och hämtade mig! :)
Nu sitter jag hemma med Nellie i soffan och är väldigt trött! Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Kanske kolla på tv eller en film och äta popcorn eller nåt sånt. Vi får se. :)

Nellie


2012-02-27
11:37:59

-
Idag är jag hemma från skolan. Har piss on i huvudet, typ migrän.. Det vill inte gå över.. Nu i slutet har jag börjat fått ont i huvudet jätte ofta.. Vet inte varför. Eftersom jag aldrig brukar har ont i huvudet. Menmen.. Så kan det gå!

Jag funderar på om jag ska nåt att äta och sen duscha och sen åka in till stan en sväng. Men det dära med stan vet jag inte om jag gör. Beror helt och hållet på mitt huvud.. Och sen vet jag inte vad jag ska göra i stan med. Har ju hundarna med så det går inte att göra så himla mycket..
Iallafall så har helgen varit super bra! Emma, Jessica och jag har inte alls gjort nåt speciellt. Men den har i vilket fall varit super rolig! Haha! Vi har typ kollat på tv, lagat mat, spelat kort, suttit och pratat om allt mellan himel o jord! Och så roligt som vi har haft i helgen så roligt har inte jag haft på hur länge som helst kan jag säga! Men vi har det alltid roligt med varandra! Det är min super brudar det! :) <3
Nee nu ska jag nog ta och äta nåt gott! Som att smälta choklad o doppa bananer i! Fett gott!

2012-02-25
18:17:57

EmmaRokka&JessicaJansson
Nu sitter jag här med mina 4a godingar! Som är Emma, Jessica och mina två hundar. :D Vi sitter och pratar om allt mellan himmel och jord, minnen osv! Nee men snart ska vi ta och göra mat! Det blir tacos! Fett sooft!!! :D
Men nu ska jag inte sitta här och skriva nå mer så aa.. Nu drar jag! HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012-02-23
18:07:49

Det här är våran goding!
Välkommen hem till oss Nellie! :D
Som sagt det här är lilla Nellie! Världens sötaste och godaste lilla vovve! :) För er som vill veta så är hon en Tibetansk Terrier. :)
Nova våran andra hund tänkte på ett ungefär så här när vi kom hem med Nellie "Va sjutton är detdära för nåt? ;o" Eller aa jag vet ju inte om hon tänkte så! Men det såg verkligen ut som det på hennes ansiktuttryck! Haha! Men nu har dom jätte roligt med varandra och springer runt o leker för fullt hela dagarna!
Nellie är också jätte duktig! Som alla valpar gör så brukar dom ju göra sina behov inne i början. Men Nellie gör inte det så mycke. Hon har gjort det några gånger! Men sen så är det väl också för att jag och mamma har redan lärt oss att läsa av henne. Vilket inte var så svårt. ^^
Tänkte också passa på att säga till er där ute som kanske skulle bli sugen på denna ras nu när ni ser lilla söta Nellie att Nellies uppfödare fortfarande har några valpar kvar som inte är tingade! Så det är bara att höra av er till mig då i såna fall! Så får ni namn och nummer av mig! :)
Pussss

2012-02-22
16:20:44

Strax tillbaka!
Nu smäller det! Nu åker vi och hämtar våran goding! ;)

2012-02-22
11:18:59

22 Februari
Idag är jag hemma. Mådde inge bra i morse. Men som sagt idag kommer varan skatt! Eller kommer o kommer vi ska hämta henne! Jag längtar jätte mycket! Jag längtar också till helgen! För då kommer Jessica och Emma hit! Det ska bli jätte roligt att få vara med dom och träffa dom igen! Eftersom det var ett tag sen jag gjorde det! Nee nu ska jag ta och tänka på namn! Så får ni se ikväll vad det är för en liten goding vi får hem! :D Bye bitches!

2012-02-21
23:29:41

-
Ja som ni ser har jag skaffat ennu en ny blogg! Trivdes inte på nattstad riktigt så det fick bli blogg.se även fast jag inte tycler om denna sida så jätte mycket. Eller jag tycker väl om den men tycker att det är jobbigt att göra headers o sånt till blogg.se.
Nyss så klippte jag hunden och efter det så badade jag henne så nu ligger hon o snarkar och sover i min säng! Haha, hon är så sööt! :)
Imorgon har jag praktik! Det ska bli roligt! :) Undra vad som ska göras! ;) Efter det ska jag åka hem och städa lite med mamma och efter klockan fem så ska vi åka o hämta våra lilla skatt! :D Ska bli hur mysigt och roligt som helst! Med vad skatten är avslöjar jag inte förns imorgon! ;)
Nee nu ska jag ta och lägga mig! Natti! :)

2012-02-21
20:30:49

Välkommen till min nya blogg!