Emma Svensk

2013-01-31
21:49:11

Dagen
Det börja med att vi hade sovmorgon vilket var skönt! Men det var inte lika skönt att vakna till att Sofia stog och banka på dörren! xD haha jag som sov så skööönt! men jaja så kan det gå när man bor grannar! :p Sen så åkte vi på studiebesök till en gård som hade hundspann! Det var skit roligt och intressant! :)
Sen så gick jag till Frida en stund för att hennes pojkvän skulle fixa virus skydd på min data! :) Ja, vi hade det iallafall roligt! :)
När jag var klar där gick jag upp till mig och drog på mig ytterkläderna, tog väskan och gick mot bussen för att åka hem till mamma och hundarna!
Så nu ligger jag i soffan hemma och kollar på tv! :)

2013-01-26
21:16:16

Lördag
Dagen har varit bra! Jag fick träffa två av mina efterlängtade vänner! Först så träffad jag Jessica och hennes pojkvän Linus! Vi gick omkring på stan och satt ner och pratade om allt mellan himel och jord! Det var så länge sen jag träffade Jessica så det var så sjukt skönt att äntigen få göra det! Gud vad jag har saknat henne! :D Jag träffade även Johanna en snabbis idag! Vilket var roligt att få träffa min lillplupp! 
 
Sen åkte jag mot Ljusdal och gick upp till mitt rum på elevhemmet. Jag började fixa i ordning de mer och städade lite! Efter det gick jag in i köket på elevhemmet och städa i ordning det tills på måndag! Hoppas bara att det håller sig fint städat nu! 
Efter det träffade jag Maja och var med henne en stund. När vi hade suttit och pratat en stund så gick vi ner och mötte min älskade Acke! Gud som jag har saknat han! Jag, Acke ochMaja gick upp till mitt rum och satte oss och kollade på tv och skratta och hade det skit roligt! Sen satte vi oss och spelade kort! Har nog aldrig haft så roligt nångång när jag spelat kort som vi hade! xD Haha! 
Ja,min lördag blev super bra iallafall! :D

2013-01-21
13:46:17

FLYTTAR!!!!
Nu är jag väldigt väldigt väldigt väldigt GLAD! :D
Imorgon så flyttar jag! ÅHHHHHH vad det ska bli skönt att få komma bort ifrån äckliga Hudiksvall! Det ska bli så skönt att få slippa folk som man inte vill träffa som bor här! Äntligen så händer det att jag flyttar! 
Livet har aldrig varit så bra för mig som det är nu! 
IHHHHHHHHHHHHHHH! :DDDDDD
Ikväll så ska jag börja packa ihop allt! :D
 
Menmen nu måste jag sluta skriva så att mamma inte blir sur eftersom att jag egentligen ska plugga nu! 
Men aa jag måsta bara säga att jag skulle flytta! :D
 
 
 
 
____________________________________________________________________________________________
 
 
 
 
Så sant! 
 

2013-01-20
20:29:41

Skrattretande!
Att det verkligen finns folk som är så jävla patetiska! Och verkligen drar förhastade slutsater om vad jag gör med mitt liv! 
Jag säger bara ge fan i att dra sånna slutsatser om mitt liv! 
Det är mitt liv JAG bestämmer så ge fan i och lägg er i mitt liv och mina beslut! Ge fan i att "tro" att jag gör si och så i mitt liv! Ta reda på sanningen först snälla ni! 
Jag blir så trött på sånt folk! Och ja med detta inlägg riktar jag det mot vissa personer med! Och skulle ni själva lista ut vilka det är om det är tillexempel nån av er jag menar skulle läsa det och lista ut att det är just du så ska ni veta att det skiter jag totalt i! För det är vara bra om ni själva listar ut det och inser att ni ska ge fan i mig och mitt liv och mina beslut! Ni har inget med det att göra! Ni har inte alls rätten att sitta och dra förhastade slutsatser om mitt liv! Så ja, NI ÄR PATETISKA!!! Ni får mig bara att skratta åt er!

2013-01-15
14:17:57

Planering
Trotts allt som händer i mitt liv just nu! Så känner jag att jag faktiskt mår väldigt bra! Otroligt bra faktiskt! :D
Jag har sparkat ut en idiot ut mitt liv som jag är jävligt glad över att han inte finns i mitt liv längre!
Men ja, jag mår bra! Det är inte ofta jag kan säga det och mena det men nu kan jag det så åter igen JAG MÅR BRA!! :D
 
Nu till det rubriken lyder! :D
Jag bara sitter helt spänd och ivirg varje dag och väntar på beskedet från komun om jag får godkänt på inackoderings tillägget! Jag hoppas och hoppas! :D
Jag sitter och planerar hur det ska bli med lägenhet och hur mycket jag ska slösa pengar på mat osvoch ha resten av pengarna till räkningar! Haha jag verkligen sitter och planerar allt just nu! xD 
Har till och med fått in att jag kanske kan köpa en ny mobil! Fast det kommer isf förmodligen bli en likadan som jag hade förut. En samsung galaxy s2. Jag tyckte verkligen om den telefonen! Hatar mig själv över att jag tappa den.. Men nu har jag hittat en sån igen som är väldigt billig att betala varje månad! :D
 
Hihi jag känner att livet är på topp nu! :D
 

2013-01-14
23:03:01

-
Nu byter jag tillbaka till denna blogg! För jag är less på att aldrig hitta en bra bloggsida nån jäkla gång!
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har varit på ungdomsmotagningen och införskaffat mig nya p-piller sen drog jag upp till sjukhuset och satt och prata med "min" kurator som jag har där! Det gick bra! :)
Sen drog jag hem och börja plugga lite svenska. Men jag sitter ännu och fundrar på om vad jag ska skriva om i examinationen.... Det är inte lätt att komma på det..
 
Imorgon ska jag nog bara vara hemma. Jag kanske drar in till stan! Det får vi se då!
Bye