Emma Svensk

2012-04-30
13:06:04

Sista April
Idag har jag inte gjort så mycket med mina flickor!
Jag o Jessica åkte in till Gävle igår för att träffa Julia, Amanda och Gio. Och så försökte vi komma fram till vad vi skulle göra idag på sista april. Vilket vi inte kom fram till nåt. Och igår med mycket om och men och irritation mellan mig, Jessica och Räkan så kom Räkan på en väldigt bra idé! Och det är att vi ska grilla hemma hos Jessica idag och spela kubb! Det ska bli riktigit roligt! Så i morse när vi vakna så åkte vi och handla allt vi skulle ha till grill kvällen med Jessicas pappa. Vi handlade lite allt möjligt. Kött, sallad och dricka osv osv. :)
Vi blir ungefär 10 st :) Det blir jag, Jessica, Räkan, Julia, Amanda, Nicke, Erik och även en tjej som heter Tess och en kille som heter Fredrik. :)
Jag känner på mig att denna kväll kommer bli helt jävla grym! :D

Vi hööörs nå mera seeeen! hejdooooooooooooooooooooooooooooooooo :)

2012-04-27
21:48:29

27 April!

Idag fyller jag faktiskt år! Så idag är det min dag! Grattis till mig! :D Hahaha.
Har inte fått så mycke. Har fått fyra koppar tills jag flyttar hemifrån och sen bara pengar! Fick nästan 3000 kr! :D

Just nu sitter jag i Sandviken hemma hos Jessica! Jessica har precis åkt och hämta Räkan som ska sova här hela helgen med mig o Jessica! :D Det ska bli fett roligt! :D
Vi ska även kanske träffa lite kompisar senare nere på stan! Det ska bli roligt! kompisar som det var hur jävla längesen som helst sen man träffade sist! :D

Och jag har världens huvudvärk vilket inte är roligt!
Och nu känner jag att jag vill att Jessica och Räkan ska komma. Vilket kommer ta en liten stund till tyvärr... Sitter här helt forever alone fan...

På måndag är det sista April och då kommer vi förmodligen att vara i Gäve med kompisar och göra stan osäker! Hahah det är vi expert på! ;)

Nee men nu ska jag fortsätta med att sitta här helt forever alone tills dom kommer!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejs! :D


2012-04-21
20:14:21

2012-04-21
Min dag har varit bra! Hade också en grymt rolig kväll igår! :)
Idag så vaknade jag typ vid åtta och då hade jag fått tre sms av lollo att hon ville att jag skulle komma till dampen och vara med henne, han och Billy :p Så ja vid typ tio drog jag dit och hade lilla Nellie med mig. Vi har haft det jätte trevligt! :)
Nu aitter jag hemma hos Lollo med Natha i Lollos rum medans hon duchar. :) Vi ska typ fixa oss o sen ska vi dra ut o ha det lite trevligt! :D
Jaa men det var väl allt jag hade att säga för tillfället!
Höörshej!
P.s det är bara 6 dagar kvar tills jag fyller år! ;D

2012-04-15
14:30:43

Ny header!
Som ni ser så har jag gjort en ny header!

2012-04-15
13:41:26

BACK ON TRACK!
Nämen tjena folket!
Nu har jag tagit en väldigt lång och härlig vilning från bloggen! Och nu hade jag tänkt sätta igång att blogga igen! Vi får se hur det går! :)
Det har ju vart en veckas lov nu! Och mitt lov at varit både bra och dåligt. Men det har varit riktigt skönt att ha detta lov! Känner verkligen nu att jag nehövde det!
Idag ska jag bara sitta och ta det lungt! Jag ska inte göra så mycke mer! Ska nog snart gå ner och ta antingen ett glas saft eller göra lite te och ta en kaka o sätta mig o äta!